Лидерите на държавите от Г-7, които са на ежегодната  си

...
Лидерите на държавите от Г-7, които са на ежегодната  си
Коментари Харесай

Лидерите от Г-7 взеха на подбив мъжкарския имидж на Путин

Лидерите на страните от Г-7, които са на годишната  си среща на високо ниво, този път в баварския палат Елмау, се пошегуваха през днешния ден какво им би трябвало, с цел да наподобяват по-корави от съветския президент Владимир Путин , съобщи Асошиейтед прес.

Докато се настаняваха за първото си днешно съвещание английският министър председател Борис Джонсън беше чут да пита останалите дали би трябвало да остане със сако, а по-късно добави “Всички ние би трябвало да покажем, че сме по-корави от Путин “. На което канадският министър председател Джъстин Трюдо отвръща “И да яздим голи до кръста “.

През годините съветският президент обичаше да се появява паралелно с животни на режисирани медийни събития, напомня АП. Путин е яздил кон гол до кръста, галил е полярна мечка, управлявал е моторизиран делтаплан и изстреля упойваща стреличка по тигър, с цел да сложи на животното GPS яка.

Нашествието на Русия в Украйна и последствията от него са в центъра на тазгодишния конгрес на страните с най-развити стопански системи в света, влизащи в групата Г-7.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР